Textured hair..

Tør hovedbund?

shampoo

For ikke så længe siden var jeg til frisøren (tiltrængt) hvor jeg først hørte om denne shampoo. Jeg har psoreasis i hovedbundet, hvilket gør den tør, irriteret og den klør. Very annoying! Men min søde frisør, vaskede mit hår i denne shampoo og lod den sidde i 10 min. – skal siges den skal masseres godt ind i hovedbunden.

Shampooen indeholder: 1% zinc  0,525% coal tar og planteekstrakter

 Tjære har tidligere været i nogle af de shampooer jeg har fået udleveret af lægen, men som ikke har haft den store effekt på mig, desværre. Men sammensætningen af ingredienser i denne shampoo gør et eller andet ved min hovedbund, som den godt kan lide. Den løsner og det føles som om at den når ned i hovedbunden. Jeg vil anbefale af prøve shampooen hvis man har en problematisk hovedbund – Den ligger nemlig på den dyre ende af skalaen, men den virker.

Massér shampooen ind i hovedbunden i et par minutter og lad den så sidde alt fra 3 min og op. Jeg plejer at lade den sidde i min 10 min og så skyl ud som man plejer. Effekten kommer ikke efter 1 gang, giv den et forsøg i en måneds tid – det har ihvertfald virket for mig. : )

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Textured hair..