Favoritten..

September favoritter..

Skærmbillede 2014-09-29 kl. 21.03.46

 

En samling af mine september favoritter – Parfumerne er fra Elizabeth & James (Olsen tvillingernes mærke) og jeg er ikke sikker på at man kan få dem herhjemme i DK endnu – mine er begge købt i Sephora i New York. Lidt øv – for de er hurtigt kommet til tops i min top3 over parfumer – (den 3 er nævnt tidligere på ugen i et andet indlæg)

Der er nogle gamle kendinge i blandt favoritterne som jeg har talt om et par gange før – og de forbliver favoritter fordi de bare fungere for mig. Benefits They’re real mascara er helt helt fantastisk – Den formår virkelig at give de længste og fyldigste vipper jeg længe har haft – godt nok er den lidt svær at få af igen, men det er heldigvis ikke det der er formålet med produktet : )

De mørke negle er endnu engang et hit i min bog og øjenbrynene er igen i fokus. Jeg elsker virkelig Anastasia Beverly hills brow wizz og har været rigtig glad for den siden januar – har ikke brugt andet. Dens tynde blyant gør det nemt fylde brynene ind på en rigtig naturlig måde.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Favoritten..