Soft and Gentle..

Aften ritual..

kiehls origins clinique even better rudoplh qua clinique take the day off

bioderma

Disse produkter indgår hver aften i min  aften rutine. Jeg starter med at fjerne min øjenmakeup med Bioderma på en vatrondel. Derefter kommer Clinique; take the day off cleansing balm i spil, som jeg massere ind i hele huden og fjerne med varmt vand på en vaskeklud. For at sikre mig at huden er renset helt igennem, tager jeg Qua facial cleanser og massere den ind over det hele, sammen med en lille smule vand, for at den kan skumme. Når huden er renset i bund, tager jeg fat i min Rudolph care facial mist, og sprayer 2-3 gange i ansigtet og presser det ind i huden. Når huden er tør, ca. 2 min efter, bruger jeg min clinique even better dark spot corrector som serum så den kan virke natten over. Som det sidste i min rutine smører jeg huden ind i min absolutte yndlings natcreme fra Origins som gennemfugter huden natten over og rundt om øjenene tager jeg min Kiehls øjencreme med avokado som også giver en masse fugt til den følsomme hud omkring øjet.

–> Det virker måske som mange produkter og som noget der godt kan tage lang tid. Men nej dette tager maks 3-4 min at gøre og jeg mener det er vigtigt at passe godt på sin hud, så de 3-4 min er vigtige for mig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Soft and Gentle..